ONTSPANNING

Leefruimte & ontbijtruimte

Naast de gezellige kamers kunnen onze gasten vrij gebruik maken van onze ruime leef- en ontbijtruimte. Rond het gezellige haardvuur kan iedereen s'avonds verzamelen voor een aperitief of een slaapmutsje.

En voor wie blijft geen zin heeft om uit te eten voorzien wij een kleine kaart en op aanvraag kan een uitgebreid menu voorzien worden.

We voorzien ook een selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken die tegen betaling te verkrijgen zijn voor onze gasten.

Terras & Loungezithoek 

Welness ruimte 

Op het buitenterras kunnen onze gasten bij mooi weer, vrij gebruik maken van de gezellige loungezithoek. Hier kan men even op adem komen na een deugddoende wandeling of andere aktiviteit . 

Tijdens de warmere dagen wordt ontbijt op het terras geserveerd.  

We voorzien in de zomer ook enkele ligzetels. Sinds kort

hebben we er voor onze gasten ook een wellness gedeelte bij met Infraroodsauna en jaccuzi (apart te boeken)

Chemin des Sangliers 86,
Barvaux-Sur-Ourthe, 6940  |  0476 - 54 29 85

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black

Voor korting op een verblijf, langer dan drie nachten, mag u ons steeds telefonisch contacteren.

Honden en andere dieren zijn niet toegelaten in onze B&B. De kamerprijzen zijn excl. toeristenbelasting (1€ p.p., per nacht). 
Wij zijn voorzien een variatie aan alcoholische en niet alcoholische dranken, wenst u zelf wijn of andere flessen mee te nemen vragen wij wel kurkrecht op alcoholische dranken.

Bij een verblijf van één nacht is er steeds een supplement geldend van 10€/kamer. Bij een langer verblijf valt dit supplement weg en is het steeds voordeliger.

© 2018 B&B A L'aise

Website by contentbydg.com