ETEN IN
B&B A L'AISE

Geen zin om zich nog te verplaatsen of na een zware week even lekker niks doen? Bij ons kan u blijven eten. Om praktische redenen vragen wij altijd te reserveren anders kunnen wij niet garanderen dat wij voldoende eten in huis hebben. 

Op vrijdag, zaterdag of in vakantieperiodes kan u bij ons een 3-gangen diner, het “menu à l’aise” bestellen. Op andere dagen serveren we enkel snacks. Als u niet reserveert kunnen we niet garanderen dat we het gewenste menu voor handen hebben. In geval van allergieën of intoleranties laat het ons weten !

Heeft u een reservatie gemaakt met een groepje vrienden of familie en u wenst hier bij ons te blijven eten. Wij kunnen een aangepast menu maken naar ieders budget. 

Fancy Breakfast
Belgisch-stoofvlees-2-1170x780.jpg
Warme chocolademelk
Foto's BnB-7.jpg

Chemin des Sangliers 86,
Barvaux-Sur-Ourthe, 6940  |  0476 - 54 29 85

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black

Voor korting op een verblijf, langer dan drie nachten, mag u ons steeds telefonisch contacteren.

Honden en andere dieren zijn niet toegelaten in onze B&B. De kamerprijzen zijn excl. toeristenbelasting (1€ p.p., per nacht). 
Wij voorzien een variatie aan alcoholische en niet alcoholische dranken, wenst u zelf wijn of andere flessen mee te nemen vragen wij wel kurkrecht op alcoholische dranken.

Bij een verblijf van één nacht is er steeds een supplement van 10€/kamer. Bij een langer verblijf valt dit supplement weg en is het steeds voordeliger. Single kamer enkel toegelaten buiten vakantieperiodes en in laagseizoen. U krijgt dan een korting van 15€ per kamer per nacht op de kamerprijs. In alle andere gevallen betaald u de normale kamerprijs. 

© 2018 B&B A L'aise

Website by contentbydg.com