BOEK EEN VAN ONZE

GROEPSARRANGEMENTEN

U heeft een verjaardag of jubileum te vieren? Een weekendje onder vrienden ? Huur dan de volledige b&b en laat u verwennen.  Of u wil met uw familie of vrienden van oud naar nieuw vieren in onze B&B, dit kan tot 8 volwassenen. (Met kinderen erbij zijn er eventueel extra mogelijkheden.) Hiervoor moet u steeds bellen want is mogelijk dat de kamers toch nog vrij zijn ondanks dat de beschikbaarheid anders aangeeft. 

Feesten
wandelen

Chemin des Sangliers 86,
Barvaux-Sur-Ourthe, 6940  |  0476 - 54 29 85

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black

Voor korting op een verblijf, langer dan drie nachten, mag u ons steeds telefonisch contacteren.

Honden en andere dieren zijn niet toegelaten in onze B&B. De kamerprijzen zijn excl. toeristenbelasting (1€ p.p., per nacht). 
Wij voorzien een variatie aan alcoholische en niet alcoholische dranken, wenst u zelf wijn of andere flessen mee te nemen vragen wij wel kurkrecht op alcoholische dranken.

Bij een verblijf van één nacht is er steeds een supplement van 10€/kamer. Bij een langer verblijf valt dit supplement weg en is het steeds voordeliger. Single kamer enkel toegelaten buiten vakantieperiodes en in laagseizoen. U krijgt dan een korting van 15€ per kamer per nacht op de kamerprijs. In alle andere gevallen betaald u de normale kamerprijs. 

© 2018 B&B A L'aise

Website by contentbydg.com