BOEK EEN VAN ONZE

ARRANGEMENTEN

Je wil je partner verrassen met één van onze arrangementen of je wil een cadeaubon in de vorm van een arrangement voor je ouders, geliefde, familielid of collega ? Wat de reden ook mag zijn wij luisteren graag naar je wensen. Neem een kijkje in wat wij je kunnen bieden. Ben je er nog niet uit of moet het nog ietsje meer zijn? Geef gerust een seintje wij passen ons aan waar mogelijk.
 

Van oud- naar nieuw enkel mogelijk in een arrangement. 

Lightbulb Love Letters
Nieuwjaarsfeest

Chemin des Sangliers 86,
Barvaux-Sur-Ourthe, 6940  |  0476 - 54 29 85

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Basic Black

Voor korting op een verblijf, langer dan drie nachten, mag u ons steeds telefonisch contacteren.

Honden en andere dieren zijn niet toegelaten in onze B&B. De kamerprijzen zijn excl. toeristenbelasting (1€ p.p., per nacht). 
Wij voorzien een variatie aan alcoholische en niet alcoholische dranken, wenst u zelf wijn of andere flessen mee te nemen vragen wij wel kurkrecht op alcoholische dranken.

Bij een verblijf van één nacht is er steeds een supplement van 10€/kamer. Bij een langer verblijf valt dit supplement weg en is het steeds voordeliger. Single kamer enkel toegelaten buiten vakantieperiodes en in laagseizoen. U krijgt dan een korting van 15€ per kamer per nacht op de kamerprijs. In alle andere gevallen betaald u de normale kamerprijs. 

© 2018 B&B A L'aise

Website by contentbydg.com